IMG_5003 2.JPG

NAŠE SLUŽBY

Partnerství je jedna z našich hlavních hodnot. Proto si zakládáme na službách, které pro vás děláme.

logo%20vyrizly2%208_edited.png
logo%20vyrizly2%208_edited.png
CO PRO VÁS UMÍME UDĚLAT?

Připravíme pro váš tým PRODUKTOVÉ ŠKOLENÍ, můžete s námi absolvovat SOMMELIÉRSKÝ KURZ, "půjčíme" vám naši POPUPOVOU RESTAURACI b.UP nebo pozveme váš kuchařský tým na gastronomický b.UP WORKSHOP

POJĎTE SI VYBRAT, DO ČEHO SE S NÁMI PUSTÍTE..

 
Dekantujeme_skoleni

 

 

 

Znalost produktů nabízených v restauraci je nesmírně důležitá, a tak pro naše partnery pravidelně pořádáme produktová školení personálu. Týmy v restauracích se díky nim dozvídají více informací a důležitých detailů o vinařstvích, ze kterých naše vína pochází, i o vínech samotných. Ale nezůstává jen u teorie. Teorii je vždy nejlepší spojit s praxí, a tak při našich školeních samozřejmě hodně ochutnáváme, aby byl zážitek kompletní. 

b.PRODUCT

b.SOMMELIER

 

Práce s víny a všeobecný přehled ve vinné kartě je základ, a tak pro naše partnerské restaurace pořádáme sommeliérské kurzy. Jedná se o soubor čtyř kurzů sestavený zkušeným sommeliérem Adamem Pindorem, šéfsommeliérem a manažerem restaurace Mincovna. 

Členové vašeho týmu na tomto kurzu projdou zaškolením o základech sommelierství, dozví se o výrobě vína, vinných oblastech v ČR i ve světě. Naučí se, jak má vypadat správný servis vína, a samozřejmě se naučí poznat rozdíl mezi dobrým a špatným vínem. Věnovat se budeme i párování jídla s vínem a vína s jídlem. Po absolvování kurzu se můžete spolehnout, že členové vašeho týmu budou mít komplexní znalosti v oblasti vín a dokážou tak vašim hostům v restauraci poradit s přehledem. 

ADL_7698.JPG
 
VALLMO_3.JPG

 b.UP

Z podstaty našeho založení nás vždy bavilo spojovat

víno a jídlo. Díky tomu také vznikla naše pop upová restaurace

b.UP, která stojí na silných základech dvou ostřílených

kuchařů - Pavla Buchwaldka, bývalého šéfa restaurace

Zlatá Praha a Kryštofa Ryby, který svého času působil v uznávané australské restauraci Pilu at Freshwater. To nám umožňuje podporovat naše

spřátelené restaurace, bistra a kavárny tím, že u nich pořádáme

food eventy. Na nich partnerům pomáháme s prodejem našich

vín a přinášíme náš pohled na to, jak tato vína párovat s jídlem.

V rámci takové akce tak připravíme pro hosty dané restaurace speciální menu z kvalitních organických surovin od našich dodavatelů, které s našimi víny napárujeme. 

 

b.UP WORKSHOP

Na kuchařských workshopech představujeme kuchařům našich partnerských restaurací aktuální gastronomické trendy i zajímavé hosty. V roli přednášejících se střídají  zajímavé osobnosti české gastroscény, pěstitelé, dodavatelé i výrobci. Váš gastro tým se tak dozví nejen, co je právě in, ale dostane také spoustu tipů, jak si usnadnit práci v kuchyni a

co do svých restaurací přinést nového. Neméně hodnotné je

pro všechny také sdílení zkušeností, vzájemná inspirace a

propojení kuchařské komunity.

IMG_6642-compressed.jpg