VALLMO_1.JPG

b.UP

b.UP  je pop-upová restaurace b.wine..

 
PROČ b.UP A JAK TO CHODÍ?

b.UP je pop-upová restaurace, která vznikla jako podpora partnerských podniků b.wine. Ale také splněný sen dvou kuchařů.

JAK TO FUNGUJE?

b.UP je obvykle v jeden specifický den, ale může být i celý víkend nebo déle, nemáme žádné limity.

b.UP menu je sezónně rozdělené na čtyři roční období.  Zakládáme si totiž na používání čerstvých sezónní surovin od našich dodavatelů.

logo%20vyrizly3%203_edited.png
logo%20vyrizly3%203_edited.png
1/10
 
trocken_pop_up_edited.jpg
KDO ZA b.UP STOJÍ?

PAVEL BUCHWALDEK, známý šéfkuchař, žák třímichelinského Pierra Koffmana a bývalý šéf restaurace Zlatá Praha hotelu InterContinental.

a

KRYŠTOF RYBA zručný kuchař, který svého času působil v uznávané australské restauraci Pilu at Freshwater.

A CO NAVÍC?

Toto duo sem tam doplní další významné osobnosti české gastro scény, abychom stále přinášeli něco nového.

Jedině tak můžeme plnit naši filosofii a být inspirativní a přidanou hodnotou pro vás, naše partnerské restaurace.

 
b.UP MENU ANEB ČTVERO ROČNÍCH OBDOBÍ PODLE NÁS..
 

CHŘEST A BÍLÉ

duben, květen, červen

Grilovaný chřest s vejcem a holandskou omáčkou (bílý a zelený chřest, pošírované a smažené vejce) 

Králíčí blanquette, chřest, žloutek

Chrestovy salát, grilovaný kralík

Koblížky

TROCKEN_pop_up
b_up_canapes.jpg

CANAPKY, BUBLINY A ROSÉ

červenec, srpen, září

Charcuterie BOX - velký nebo malý: Telecí krokety, Hovězí  tatarák, kečup, oplatky, Sušená masa TROCKEN, Sýry s chutney 

Kváskový chleba s  růžovou krkovicí a cibulovo - jablečnou remuládou

Koblížky

 

KACHNA, FRANKOVKA A PINOT

říjen, listopad

Tartaletka s trhanou kachnou, salátek z dýní a svatojánské ořechy 

Průřez celou kachnou, podzimní zelenina, rest z kvašených brambor 

Odpalované koblížky

IMG_7316.jpg
 
TROCKEN_VEPŘ

VEPŘ A RIESLING

prosinec, leden, únor

Chlebová polévka

Kvašená zelenina z léta, sušený bůček a křížaly

Vyzrálé vepřové, kapustový závitek s kroupami náš fond s ciderem, kroupový pop corn

Ořechový pumpernikl, hrušková povidla, sušené luční kvítí

 
 
VYBERTE SI Z NAŠEHO MENU A ZAREZERVUJTE SI TERMÍN KONÁNÍ b.UP VE VAŠÍ RESTAURACI
Kterému menu dáváte přednost a jakou sezónu preferujete?
Dejte nám vědět a společně najdeme vhodný termín pro vaši restauraci.
Těšíme se na vás!
Pavel a Kryštof
arrow&v
* Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro účely akce.

 

DĚKUJEME ZA ZASLÁNÍ 

Spojíme se s vámi hned, jakmile to bude možné