top of page

HANDGEMENGE
50 % Blaufränkisch, 50 % Zweigeltrebe
Vinice:
Deutsch Schützen a Eisenberg, vinice 5–20 let stáří, podloží břidlice.
Zpracování:
Spontánní kvašení, lisování po 7–12ti dnech, fermentace v ocelovém tanku, doba macerace 14–21 dní.
Zrání:
12 měsíců zrání v sudech o velikosti 600–3 000 l a v ocelových tancích.
Archivace: 5 let
Uzávěr: Šroubovací zátka
Doporučená teplota servírování: 10 - 15 C
Země původu: Rakousko
Typ vína: Suché víno
Odrůda: 50% Frankovka, 50% Zweigelt
Obsah alkoholu: 11,5 %
Druh vína: Červené víno
Párování s jídlem: Drůbeží galantina, tučnější vepřové, sušené salámy, žampiony.
bottom of page